Táborozz velünk!

Gyűrük Ura tábor

Kapcsolat

info@kalandtaborok.hu

‭+36 30 580 4427‬

Rólunk

Kőműves Glória

Gyógypedagógus, élménypedagógus, a Baranya Megyei Szakszolgálat keretén belül 3 éve vezet közösségépítő csoportokat általános- és középiskolákban, az iskolai bántalmazás felszámolása érdekében.

A táborban a fő feladata az élményfeldolgozás, reflektív körök vezetése, az érzelmek átbeszélése, és az iránymutatás.

A civil életben egy gyerekklinikán működő segítő szervezetet vezet, mely élményalapú programok keretében segíti elő a kórházban fekvő beteg gyermekek gyógyulását.

A Gyűrűk Urából kedvenc szereplője Samu, aki "a gyűrűt nem vihetem helyetted, de téged elviszlek" kreatív problémamegoldó készségével lopta be magát végérvényesen a szívébe.

 

Milotta Péter

Testnevelés (PTE TTK egyetemi szint), erősen outdoor irányultság, természetközelség, természetszeretetre nevelés, élménypedagógus. 9 éve dolgozik az abaligeti általános iskolában, 1-8. osztályig tanít, jelenleg a 7. osztály osztályfőnöke. Sok-sok iskolai tábort lebonyolított már, osztálykirándulásokat szervezett Erdélybe és nomád vándortábort is vitt már.

A táborban a fő feladata a játékok felvezetése, a kihívások felállítása, a biztonsági keretek megteremtése, mindezt mókásan, a tőle megszokott módon.

Civil életben 18 évig versenykenuzott, 10 éve barlangászik illetve járja a természetet, 8 éve hegyikerékpározik, 3 évig tájékozódási futással foglalkozott, 2 évig fal- és hegymászással, 2 évig sárkányhajózással, 1 évig pedig vívott.

 

 

Galéria

© Copyright 2018 kalandtaborok.hu